Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвГЕРБ опитват да покажат, че нямат никакво намерение

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвГЕРБ опитват да покажат, че нямат никакво намерение
Коментари Харесай

Шинова: ГЕРБ показват, че нямат никакво намерение да бъдат изчегъртани, в тях има още хляб

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

ГЕРБ пробват да покажат, че нямат никакво желание да бъдат " изчегъртани ". Опит за обновяване за промяна на някакви знакови лица, за слагане на други знакови лица на по-важна позиции. Има още самун в ГЕРБ, мисля, че доста рано някои хора са приготвили тиганите. Действително има голяма опозиция, само че виждам, че ще се борят. И да се борят, това е хубаво, тъй като това са правилата на демокрацията, това е правилото на взаимното битие. 

Така Ернестина Шинова разяснява измененията в управлението, направени от Бойко Борисов, в " Пресечна точка " по Нова Тв.

Разбира се, излизайки от едно ръководство, което беше извънредно натоварено тежко, проблеми по време на рецесия. Много е мъчно, в случай че ти си затворил за не знам какъв брой месеца всички заведения за хранене, тези ресторантьори да гласоподават за теб, тези келнери да гласоподават за теб, тези фитнес инструктори да гласоподават за теб. Как може да се помогне хората, хората постоянно са на мнение, че може още и още, и там има доста неща, които не са от изгода при вероятно измерване на силите. Но въпреки това ГЕРБ демонстрират запаси, демонстрират предпочитание за битка и аз имам вяра, както споделят, дълги години съм живяла в Рим, да победи по-добрия, сподели още Ернестина Шинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР